Cégtörténet


A Ramsys Zrt. 1988-ban alapított vállalkozás, vagyis több mint 32 éves múlttal rendelkezik. Az eltelt három évtizedben a gazdasági környezetben bekövetkezett változásokra rugalmasan reagálva sikerült tevékenységét rentábilisan fenntartani. Portfóliójában meghatározó a gépjármű és okmány bűnmegelőzéssel kapcsolatos, továbbá az informatikai alapú időgazdálkodó és munkaszervező rendszer fejlesztése, üzemeltetése és a kapcsolódó szakértői rendszerek forgalmazása. A cég filozófiája, hogy a meglévő rendszerek üzemeltetése mellett az erőforrásai és a mindenkori gazdasági környezet figyelembevételével folyamatosan megújítja önmagát, melynek következtében a piaci lehetőségei és bővülnek. A társaság által nyújtott szolgáltatások teljesítéséhez szakmailag elismert szakértőket és egyéb, nagy tapasztalattal rendelkező munkatársakat alkalmaz.

A Ramsys Zrt. együttműködő partnere többek között az IHG cégcsoport. A közös tevékenység eredményeként számos sikeres projekt fejlesztése és működtetése valósult meg,

A Ramsys Zrt. fejlesztései:
‣ timeR Időgazdálkodási és Ügyfélirányító rendszer:
A kifejlesztett rendszer mindenhol alkalmazható, ahol tömeges ügyfélforgalom bonyolódik. Biztosítja az ügyfél részére a gyors és hatékony ügyintézést, az ügyintéző részére a rugalmasabb, szervezettebb, gyorsabb ügykezelést, a vezető részére munkaszervezést, teljesítmény-mérést.

TROMF rendszer: Több célú gépjárművizsgáló, műszaki szakértői és informatikai rendszer, a jármű valós piaci állapotának és eredetiségének megállapítása céljából. A jármű- és okmányhamisítások kiszűrése, az eredmény bizonyítható.
Évtizedes fejlesztési tapasztalatainkra építve, a olyan szakértői rendszert üzemeltet, amely működésével hozzájárul az okmány és gépjármű bűnözés csökkentéséhez is.

‣ Horus okmányvizsgálati rendszer: Ramsys Zrt. a bűnmegelőzés témakörében évek óta foglalkozik okmányvizsgálati rendszerekkel. A szolgáltatás részét képezi az okmányvizsgálat tudományának oktatásán túl mindazoknak az eszközöknek a fejlesztésében és forgalmazásában történő részvétel, amelyekkel az okmányok vizsgálata történhet.
A “HORUS” okmányvizsgáló család magában foglalja a komplex számítógéphez csatlakoztatható asztali okmányvizsgáló készüléktől kezdve a kézi okmányvizsgáló készülékig mindazokat a berendezéseket, amellyel az okmányok vizsgálata teljes körűen elvégezhető. A hardverekre épülő informatikai alkalmazások lehetővé teszik adott államvédelmi szervezeteknek, vagy bármely civil szervezetnek, vállalkozásnak, a személyi vagy jármű okmányhamisítás felismerését, bizonyítását, mellyel a nemzetközileg körözött személyek is kiszűrhetőek.

Oktatás: A Ramsys Zrt. évek óta folytat oktatási tevékenységet,  hatósági felkérésre jármű eredetiségvizsgálat , jármű egyedi azonosítók vizsgálata témakörben, valamint  okmány ismeretek, okmányok vizsgálata tárgykörben. Az oktatások mind elméleti és gyakorlati képzésre is kiterjednek a megrendelő igénye szerint.